Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN   Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

volite

NEW – Juvederm VOLITE by Allergan!

Ένα πρωτοποριακό προϊόν υαλουρονικού οξέος που προορίζεται για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας διατίθεται από τις αρχές του έτους  στην Ευρωπαϊκή αγορά από την φαρμακευτική εταιρεία Allergan (παραγωγός του Botox). Το νέο προϊόν μόλις έλαβε άδεια κυκλοφορίας και στην Ελλάδα.

Το Volite παρουσιάστηκε στους ¨Έλληνες ιατρούς το Σάββατο 11/03 στα πλαίσια ενός κλινικού φροντιστηρίου το οποίο παρακολούθησε η Ιατρός Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα. Προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η  Dr Marfa Safa, ιαρός και ερευνήτρια από την Ελβετία, η οποία ανέλυσε  τα χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, περιέγραψε με λεπτομέρεια τις κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν και τα αποτελέσματά τους, μοιράστηκε την εμπειρία της από σειρά περιστατικών.

To Volite είναι ένα λεπτόρρευστο σταθεροποιημένο/ διασταυρωμένο τζελ υαλουρονικού οξέος που παράγεται με την πατενταρισμένη τεχνολογία Vycross, την οποία η Allergan ανέπτυξε και χρησιμοποιεί στα κορυφαία fillers – Voluma, Volite, Volbella.

To Volite χορηγείται με μικροενέσεις σε περιοχές του δέρματος με αλλοιώσεις στην υφή της επιδερμίδας όπως ξηρότητα, λεπτή ρυτίδωση, απώλεια ελαστικότητας.

Στο πρόσωπο –  ενυδατώνει το δέρμα εκ των έσω, επαναφέρει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει άμεσα λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής.

Στα χείλη – ενυδατώνει χωρίς να διογκώνει τα χείλη. Αμέσως φαίνονται λεία και λαμπερά σαν να έχει χρησιμοποιήσει κανείς lip gloss.

Στο  λαιμό – απαλύνει τις ρυτίδες και τις γραμμές. ενυδατώνει το δέρμα

Στο ντεκολτέ – απαλύνει τις ρυτίδες και τις γραμμές. ενυδατώνει το δέρμα

Στα χέρια – ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα, το κάνει πιο ανθεκτικό

Απαιτείται συνήθως μόνο μία εφαρμογή. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα ή το αργότερο σε μία εβδομάδα αλλά διαρκεί 9 μήνες!!!

Αυτό που διαφοροποιεί το Volite από αντίστοιχα ενέσιμα προϊόντα που απευθύνονται στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας όπως οι μεσοθεραπείες και τα skinboosters είναι κυρίως η διάρκεια του αποτελέσματος μετά από μόνο μία θεραπεία.

To Volite μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονοθεραπεία ή να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ανάπλασης του δέρματος όπως μικροδερμοαπόξεση (microdermabrasion), πήλιγκ (chemical peels), λέιζερ (Fractional CO2 laser).

Συμβουλευτείτε τη Δερματολόγο σας για να συζητήσετε ποιά θεραπεία είναι καταλληλότερη για το δικό σας δέρμα.