Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN   Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser, που πραγματοποιήθηκε 16-18 /1/2020 στην Αθήνα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συμμετείχαν διακεκριμένοι’Ελληνες και ξένοι ομιλητές, με σημαντική κλινική και διδακτική εμπειρία στον τομέα της Επεμβατικής και Laser Δερματολογίας. Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελήξεις των δερματολογικών εφαρμογών Laser, καθώς και νέες τεχνικές ανάπλασης δέρματος με τη χρήση βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρωνικού οξέος, peelings και μεσοθεραπευτικών τεχνικών. Συζυτήθηκαν συνδυαστικές θεραπείες και χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση πληθώρας δερματολογικών παθήσεων.

Η Ιατρός Αθηνά Ματέκοβιτς συμετείχε στα πλαίσα του Συνεδριού στο Workshop χειρουργικής όνυχος, το οποίο διύθυνε ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Δερματολογίας Dr  Eckhart Haneke (Γερμανία), ο οποίος μοιράστηκε τη μακροχρόνια εμπειρία του, τα μυστικά και τις τεχνικές που ο ίδιος ανέπτυξε για την χειρουργική αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων των νυχιών.

Ήταν το μεγαλύτερο μέχρι τώρα συνέδρια Δερματοχειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, το απολαύσαμε όλοι οι παραβρισκόμενοι, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις και είμαστε περήφανοι για αυτό!