Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Δερματοχειρουργική

Η δερματοχειρουργική αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Δερματολογίας και έχει γνωρίσει αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Η χειρουργική δέρματος περιλαμβάνει την αφαίρεση καλοήθων και καρκινικών δερματικών βλαβών.

Η χειρουργική εξαίρεση θεωρείται θεραπεία εκλογής για τους καρκίνους του δέρματος.

Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές καλοήθεις βλάβες του δέρματος που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν συντηρητικά και συνεπώς, η αφαίρεσή τους με χειρουργικό τρόπο αποτελεί μία ενδεχόμενη επιλογή. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν διάφορα οζίδια του δέρματος όπως λιπώματα, δερματοινώματα ή κυστικές βλάβες όπως οι επιδερμιδικές κύστες.

To LASER διοξειδίου του άνθρακα (CO2 Laser) μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό νυστέρι στις δερματοχειρουργικές επεμβάσεις. Τα πλεονεκτήματα είναι μία πιο ελεγχόμενη, λιγότερο επώδυνη και σχετικά αναίμακτη διαδικασία.

Οι δερματοχειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία.

Στο Ιατρείο μας έχουμε εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε οι επεμβάσεις μας να γίνονται με τον πιο ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

Αναλυτικές οδηγίες για πριν και μετά την επέμβαση δίνονται σε κάθε περίπτωση. Η παρακολούθηση του κάθε περιστατικού γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, μέχρι την πλήρη αποθεραπεία και αποκατάστασή του.