Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Νέα

Καλή Χρονιά!

Ως ιατρός δερματολόγος, θεωρώ πολύτιμο προνόμιό μου να φροντίζω για την υγεία και την ομορφιά του μεγαλύτερου οργάνου του ανθρωπίνου σώματος – το δέρμα! Η ειδικότητά μας εξελίσσεται ταχύτατα καθώς νέες καινοτόμες θεραπείες προστίθενται στην φαρέτρα μας. Καινούργια φάρμακα έχουν εγκριθεί και αναμένονται και στην Ελλάδα, για τη θεραπεία δυσίατων δερματοπαθειών όπως η ατοπική δερματίτιδα, […]

Περισσότερα

Καλό Πάσχα!

Το Ιατρείο μας θα παραμείνει κλειστό από 21/4/22 έως και 17/4/22, για τις διακοπές του Πάσχα. Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία και ειρήνη στον κόσμο! Χρόνια Πολλά!

Περισσότερα

Η δύναμη των ενζύμων!

Νέα καινοτόμα προϊόντα της ισπανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας pbserum, μας επιτρέπουν να παρεμβαίνουμε στοχευμένα σε προβληματικές περιοχές του δέρματος με σκοπό την αναδιαμόρφωση των ιστών. Πρόκειται για ενέσιμα προϊόντα που περιέχουν ενεργά ανασυνδυασμένα ένζυμα – ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΔΑΣΗ / ΚΟΛΛΑΓΕΝΑΣΗ / ΛΙΠΑΣΗ. Χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση: Χαλάρωσης του δέρματος στην περιοχή της κάτω γνάθου (περίγραμμα γνώθου) Επίμονων ουλών […]

Περισσότερα

Νέα θεραπεία AWT προσώπου!

Η τεχνολογία των ακουστικών κρουστικών κυμάτων (AWT),  εφαρμόζεται πλέον και για την ανάπλαση, σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών στην περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ! Πρόκειται για μία μη επεμβατική αντιγηραντική θεραπεία που εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία στο Ιατρείο μας! Διαβάστε Εδώ περισσότερες πληροφορίες ή δείτε τις σχετικές αναρτήσεις μας στα social media!

Περισσότερα

Καλή Χρονιά!

Εγκάρδιες ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία, ασφάλεια, ευημερία για όλους! Χρόνια Πολλά! Ευελπιστούμε να είμαστε και φέτος η πρώτη σας επιλογή όσον αφορά στην υγεία και την ομορφιά του δέρματός σας!

Περισσότερα