Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Κρουστικά κύματα προσώπου

Η τεχνολογία των ακουστικών κρουστικών κυμάτων (AWT), που έχει αναπτυχθεί από την Ελβετική Εταιρεία Stortz Medical, χρησιμοποιεί τη δύναμη των ακουστικών κυμάτων για να διεγείρει τον μεταβολισμό και την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες έχουν καταδείξει την αποτελεσματικότητα των AWT στην ανάπλαση, σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών στην περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Το θεραπευτικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει μία σειρά από έξι εβδομαδιαίες συνεδρίες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι, καθώς δεν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητό από την πρώτη συνεδρία και, με την ολοκλήρωση του πρωτοκόλλου, έχει μακροχρόνια διάρκεια, μιας και η θεραπεία διεγείρει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου στο δέρμα. Έτσι επιτυγχάνεται η λείανση των ρυτίδων, η αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και η ανόρθωση των χαλαρών ιστών.

Επιπλέαν, καθώς τα κρουστικά κύματα προάγουν την λεμφική παροχέτευση, η θεραπεία βοηθάει ιδιαίτερα στην αποσυμφόρηση οιδημάτων όπως πχ στην περιοφθαλμική περιοχή.

Τα AWT είναι μία ιδανική, μη επεμβατική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου, την οποία εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία στο Ιατρείο μας!