Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Καθαρισμός προσώπου

Ο καθαρισμός προσώπου στο Ιατρείο μας πραγματοποιείται με τη μέθοδο της μικροδερμοαπόξεσης.

Microdermabrasion ή μικροδερμοααπόξεση είναι μία θεραπευτική εφαρμογή κατά την οποία, με τη βοήθεια ειδικού ιατρικού μηχανήματος, απομακρύνεται η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, ώστε να διεγερθεί η φυσική διαδικασία αναδόμησής του.

Δημοφιλέστερη είναι η μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Τα μικροσωματίδια των αδρανών κρυστάλλων μεταφέρονται στην επιφάνεια του δέρματος, όπου μέσω μηχανικής τριβής αποφολιδώνουν τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Συγχρόνως, το ενσωματωμένο σύστημα αναρρόφησης απομακρύνει τους χρησιμοποιημένους μικροκρυστάλλους, μαζί με τους επιφανειακούς ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και το συσσωρευμένο σμήγμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άμεσα πιο καθαρό, λείο και λαμπερό δέρμα.

Μία συνεδρία δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους στο πρόσωπο ισοδυναμεί με βαθύ ιατρικό καθαρισμό του δέρματος.

Η θεραπεία δερμοαπόξεσης με μικροκυστάλλους διαρκεί περίπου 15 λεπτά και είναι πολύ καλά ανεκτή, καθώς δεν προκαλεί πόνο και δε δημιουργεί ιδιαίτερο ερεθισμό στο δέρμα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είναι πολύ προσιτή από πλευράς κόστους και ιδιαίτερα αποδοτική.

Επαναλαμβανόμενες μηνιαίες συνεδρίες, μπορούν να επιφέρουν επιπρόσθετη βελτίωση στην υφή και στην όψη της επιδερμίδας, λειαίνοντας λεπτές ρυτίδες και απαλύνοντας δυσχρωμίες.

Η μικροδερμοαπόξεση ενδείκνυται ιδιαίτερα για δέρματα θαμπά, κουρασμένα ή λιπαρά, με μαύρα στίγματα ή διεσταλμένους πόρους. Επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων, του μελάσματος, των καφέ κηλίδων και των επιφανειακών ουλών.

Μετά τη θεραπεία, η Δερματολόγος σας θα σας συστήσει τα κατάλληλα τοπικά προϊόντα / δερμοκαλλυντικά, που θα σας βοηθήσουν στη διατήρηση και την ενίσχυση του αποτελέσματος.

Το κόστος μίας θεραπείας μικροδερμοαπόξεσης προσώπου είναι 80 – 100 €.