Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Βιογραφικό

Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα

Η Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Εξειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στα μεγαλύτερα νοσοκομειακά κέντρα της Ελλάδος και των ΗΠΑ. Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία στο Δερματολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός.

Ιδιαίτερο πεδίο επιστημονικού ενδιαφέροντος για την ίδια αποτελεί το σύνολο των επιδράσεων της υπεριώδους ακτινοβολίας και του φωτός στο δέρμα. Έχει εξειδικευτεί στη θεραπευτική χρήση των laser στη Δερματολογία. Κατά την εκπόνηση της διαδκτορικής της διατριβής ασχολήθηκε ερευνητικά με τις φωτοδερματοπάθειες. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών άρθρων στον διεθνή και ελληνικό ιατρικό τύπο.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδιδιολιγικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας καθώς και της Ευρωπαϊκής (EADV) και της Αμερικάνικης Ακαδημίας Δερματολογίας (AAD).

Στο ιδιωτικό Δερματολογικό Ιατρείο που διατηρεί στα Γλυκά Νερά, ασχολείται με όλο το φάσμα της κλινικής, αισθητικής και λέιζερ δερματολογίας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται στις πιο σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους.

Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.