Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN    Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Onda Coolwaves

Onda by DEKA, το μοναδικό ιατρικό μηχάνημα στον κόσμο που χρησιμοποιεί εστιασμένα μικροκύματα που στοχεύουν τα λιποκύτταρα του υποδορίου ιστού, για τη θεραπεία του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και του χαλαρού δέρματος.

Η Ιταλική Εταιρεία DEKA είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Ιατρικών Laser παγκοσμίως – που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακές ευρεσιτεχνίες που ενσωματώνει στα προϊόντα της. Το Onda (που σημαίνει κύμα στα Ιταλικά), μία από τις τελευταίες δημιουργίες της Deka, έχει ήδη κερδίσει διεθνή βραβεία όπως το Aesthetic Industry Awards – best innovative technology.

Το Onda  παράγει μικροκύματα με συχνότητα 2,45 GHz τα οποία απορροφώνται επιλεκτικά από το λιπώδη ιστό και όχι από το νερό (Coolwaves).

Διαθέτει δύο έξυπνες ψυχόμενες κεφαλές οι οποίες έρχονται σε επαφή με το δέρμα και επιτρέπουν στα μικροκύματα να διαπεράσουν την επιδερμίδα και το χόριο, χωρίς να δημιουργήσουν θερμική βλάβη στα στρώματα αυτά. Αντιθέτως, τα coolwaves υπερθερμαίνουν τα λιποκύτταρα και τα διαφραγμάτια συνδετικού ιστού του υποδορίου, διαλύοντάς τα. Με τον τρόπο αυτό επιφέρουν συρρίκνωση των λιποκυττάρων και ανασχηματισμό/ αναδόμηση των ινών κολλαγόνου. Στην πράξη το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε απώλεια τοπικού πάχους, αντιμετώπιση όλων των σταδίων της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

Το Onda με την επαναστατική τεχνολογία Coolwaves είναι το μοναδικό μηχάνημα θεραπείας σώματος που μπορεί με μη επεμβατικό τρόπο να αντιμετωπίσει συγχρόνως, σε μία συνεδρία, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Είναι το απόλυτο Body Contouring System!

Περιοχές σώματος όπου μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία:

  • Κοιλιά (τοπικά λίπος, χαλάρωση, ραγάδες)
  • Μηροί (κυτταρίτιδα, χαλάρωση)
  • Κνήμες (χοντρές γάμπες)
  • Γλουτοί (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, ραγάδες)
  • Ράχη (Love handles, Bra rolls)
  • Βραχίονες (χαλαρά μπράτσα)
  • Υπογνάθια περιοχή (προγούλι)

Εντελώς ανώδυνη, ασφαλής, ευχάριστη θεραπεία που διαρκεί περίπου 10 λεπτά ανά περιοχή του σώματος.

Αποτελέσματα ορατά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.

Για την εδραίωση των αποτελεσμάτων καθώς και για περαιτέρω βελτίωση συστήνονται συνολικά 3-4 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 3-4 εβδομάδων.