Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN   Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

θεραπεία κυτταρίτιδας ακουστικά κρουστικά κύματα

Θεραπεία κυτταρίτιδας σε 6 εβδομάδες!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα γυναικείο «προνόμιο»! Υπολογίζεται ότι το 90 % των γυναικών μετά την εφηβεία παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, άλλες σε μικρό και άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό. Τα αίτια πολλαπλά: οι γυναικείες ορμόνες, τα οιστρογόνα / το στρες / η κακή διατροφή/ η έλλειψη φυσικής άσκησης / η κληρονομικότητα. Η κυτταρίτιδα αποτελεί μία θεραπευτική πρόκληση για την ιατρική κοινότητα, καθώς δεν υπάρχει καμία θεραπεία που να χαρακτηρίζεται από 100% επιτυχία.

Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιούμε στο Ιατρείο μας ένα ενισχυμένο πρωτόκολλο συνδυαστικών θεραπειών διάρκειας 6 εβδομάδων.

Περιλαμβάνει 6 εβδομαδιαίες συνεδρίες ακουστικών κρουστικών κυμάτων (AWT) και 6 εβδομαδιαίες μεσοθεραπείες (Meso) με εξειδικευμένα προϊόντα λιπόλυσης και σύσφιξης. Οι συνεδρίες γίνονται εναλλάξ, δύο κάθε εβδομάδα, δηλαδή μία θεραπεία AWT και μία Meso ανά εβδομάδα.

Εφόσον οι θεραπείες συνοδεύονται από ήπια σωματική άσκηση, καλή ενυδάτωση και σωστή διατροφή, η βελτίωση συνεχίζεται και μετά το πέρας του πρωτοκόλλου.

Το τελικό αποτέλεσμα έχει παρατεταμένη διάρκεια.

Καιρός λοιπόν να φροντίσετε την εμφάνισή σας πριν τις πρώτες βουτιές!