Αθηνά Ματέκοβιτς Νταλαμάγκα - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

  EN   Κλείστε Ραντεβού
  +30 211 01 50 700

Νέο – VOLUX by Allergan !

Νέο εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος παραγόμενο με την πατενταρισμένη τεχνολογία Vycross, κυκλοφόρησε το 2019 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Πρόσφατα το VOLUX έγινε διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Μία επίλεκτη ομάδα εξειδικευμένων Ελλήνων Ιατρών – ειδικοί δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί – προσκλήθηκαν από το Allergan Medical Institute να παρακολουθήσουν δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια (26/6 και 27/9/2019) παρουσίασης του προϊόντος.

Το VOLUX είναι ένα νέο προϊόν υαλουρονικού οξέος, υψηλής πυκνότητας, που προορίζεται για την αποκατάσταση του όγκου και του περιγράμματος στο κάτω τριτημόριο του προσώπου. Είναι ιδανικό για τον επανασχηματισμό του πηγουνιού (chin augmentation / projection) και της γραμμής της κάτω γνάθου (jawline). Η έγχυση πραγματοποιείται με ειδικές ατραυματικές κάνουλες. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ολοκληρώνεται σε περίπου 30 λεπτά.

Η αποκατάσταση είναι άμεση και διαρκεί τουλάχιστον μία διετία.

So, sculpt it!

Οι εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε συνεχώς τα θεραπευτικά μας πρωτόκολλα, χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και προηγμένες τεχνικές, ώστε να σας παρέχουμε με μέγιστη ασφάλεια άριστα αποτελέσματα.